Бас Рутен счита, че Конър Макгрегър трябва да получи втори шанс
Докато броят на недоволните от постъпките на Конър Макгргеър расте, Бас Рутен смята, че Конър има право да прави греши. В едно от неотдавнашните си интервюта ММА легендата Бас Рутен разясни, че не подкрепя „тормоза“ над Конър и вярва, че феновете трябва да му дадат шанс.“ Ние не сме на негово място. Хората могат да казват каквото си искат, но те не разбират цялата ситуация. Той има много пари, и е само на 28 години. Той е не само богат, но също така е известен. Всички тези хора му пишат за техните проблеми и всички му се молят за пари, всичко това оказва огромен натиск върху един човек. Повярвайте ми, аз съм правил много глупави неща на 28 години, аз не съм замерял автобус с кофи за боклук, но направих много глупави неща, „ каза Бас Рутен.

“ Аз вярвам, че той е бил толкова ядосан заради факта, че UFC му отне колана. Освен това е имало конфликт между негов приятел и боец, който в крайна сметка получи титлата му. По-скоро той е бил с приятели и всички те просто са се разбрали помежду си, че трябва да отмъстят на този човек.

Трябва да разберете, че и аз не одобрявам сторенето от него. Той е направил грешка, но нека правоохранителните органи и съда да решат това. Нека той да плати глоба. Не бива да ритан човек, който е направил грешка, защото той направи много за MMA, за нашия спорт. Искам да му бъде даден шанс, колко пъти беше даван шанс на Джон Джоунс. Искам да видя Джон отново в клетката, защото той е един от тези бойци, който може да сложи край на кариерата си, без да загуби нито веднъж. „

бъдещето на Конър Макгрегър е под въпрос. Срещу него са повдигнати редица обвинения. Процесът срещу него ще се проведе на 14 юни в Ню Йорк.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *