Бари Хърн: Уайлдър ще е най- лесния съперник за Джошуа в тежка категория
Според британския промоутър Бари Хърн световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър би могъл да бъде най-лесния съперник за Антъни Джошуа в тежка категория.Екипите на Уайлдър и Джошуа дълго време преговаряха за обединителен двубой, но така и не успяха да се споразумеят.

Дионтей Уайлдър ще защитата световната си титла на WBC в реванш срещу Тайсън Фюри, докато Антъни Джошуа ще защитата титлите си на WBA (супер), WBO, IBF и IBO срещу Джарел Милър в Щатите.

„От техническа гледна точка Дионтей Уайлдър не е много добър. Нека бъдем честни – той може да удря, но не може да се боксира. Уайлдър би бил най-лесният съперник от всички боксьори в тежка категория за Антъни Джошуа.

И най- вероятно той също знае това, ето защо бе трудно да се договорим. Добре, че стана така. Мисля, че трябва бъдем реалисти и да познаваме себе си.

Мисля, че Дионтей Уайлдър и екипа му първоначално искаха да организират битка на всяка цена, защото искаха да изкарат пари от него, преди Антъни да го победи. И след като битката пропадна се оказа, че така е по-добре, отколкото биха се надявали. Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри направиха голяма битка. Въпреки че Джошуа държи три световни титли, победителят от реванша между Уайлдър и Фюри спокойно би могъл да претендира за равностойно разпределение на наградния фонд за двубой с Антъни.

Но за тяхно съжаление, някой от тях ще загуби и този някой ще съжалява, че по-рано не е приел сделката с Антъни Джошуа. Но няма какво да се направи. Срещу Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър все пак има шанса на нокаутьора, но това е всичко, защото той не може да се боксира. Той няма никакви технически умения. Той е ужасен. Но той може да удря, няма съмнение в това. И това му дава голям шанс за победа в реванша.“ каза Бари Хърн.

2 коментара

  1. Иво февруари 4, 2019 1:05 pm  Отговор

    Дъртия иска да каже по добре че така стана че ще ни првтискат да се бием само с единият 🙂

  2. Митко февруари 4, 2019 1:37 pm  Отговор

    Да защото щеше да загуби и от двамата хаха.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *