Баду Джак е новото лице на „Men’s Health“ и разказа за тренировките си

Бившият световен шампион в две теглови категории Баду Джак стана новото лице на списание „Men’s Health“, за територията на Близки Изток.

Шведският боксьор е много доволен, че е успял да стане лице на толкова популярно списание и сподели тайните на своята подготовка за участие в битка.

“ Това е четвъртото ми посещение в ОАЕ тази година и наистина ми харесва тук. Това място се превърна във втория ми дом. Харесва ми тази смес от култури, тук живеят хора от цял ​​свят, от Европа, САЩ, арабския свят, Африка и Азия. Тук няма дискриминация.

Опитвам се да се представя откъм най-добрата си страна. Хората ме обичат и аз мисля, че те забелязват, че се опитвам да бъда добър пример не само за мюсюлманите, но и за всички останали, „ каза Баду.

“ Когато тренирам аз правя всичко по график, но, разбира се, е необходима гъвкавост, трябва да слушате тялото си. Ние плуваме, бягаме в планината и правим спаринги по 12, 13, 14 рунда. Правим спринтове, работим с тежести. Всичко това е трудно.

Когато аматьорите идват при мен за съвет, винаги се шегувам „Изберете друг спорт.“ В бокса трябва да сте много търпелив. Започвате кариера, след което се изкачвате в ранглистите. Тренировките и подготовката за битка отнемат много време. Всичко това идва с цената на много кръв, пот и сълзи. „

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/bWui3hm7L_2ff7yMcs4PPf4z5DlHTFsXqabGADqrCypnM4ZzFjzNZV4PKqkMEU1LRGMhvfdueuzef-SFKXqSQywyThOrQepTQ2DTMQBhA7QXwrAX-rm-sNk97HU1WmgMNQcTQhlMt6E=s0-d-e1-ft#http://files.constantcontact.com/cb851d1a001/6f7b6198-8431-4907-84a4-a0d4a5b4565e.png

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(44)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *