Баду Джак: Нейтън Клевърли няма да си тръгне с колана от Лас Вегас
На 26 август в Лас Вегас (САЩ) редовният световен шампион на WBA в лека тежка категория британеца Нейтън Клевърли (30-3, 16 КО) ще защитава титлата си в битка срещу бившия шампион на WBC в средна категория шведа Баду Джак (21 -1, 12 КО). Този сблъсък ще се проведе в подгряващата карта на супедвубоя Мейуедър – Макгрегър.

Джак се премести в лека тежка категория след драматична битка срещу Джеймс Дегал и възнамерява да завоюва колана в нов теглови клас. Клевърли мечтаеше да стане шампион отново, след като загуби от Сергей Ковальов, и миналата година го направи по време на битката с Юрген Бремер.Баду Джак оценява шансът, който му е предоставен и обещава, че шампионския колан няма да си напусне Лас Вегас посока Великобритания.

“ Благодарен съм за тази възможност и съм много щастлив да получа шанс да стана световен шампион отново. Да бъда част от това събитие и да участвам в картата на такава вечер е просто невероятно. Радвам се, че ще се върна на ринга и съм готов да спечеля пояса във втори теглови клас. Сега моята подготовка значително се различава от преди.

Сега аз не свалям килограми, а по-скоро трябва да изграждам мускули, и мога да се съсредоточа върху подобряване на своята боксова стратегия. Това ще бъде трудна битка, но аз не виждам никакъв проблем да не се справя. Аз съм уверен в себе си и моите фенове могат да очакват победа с нокаут или решение. Клевърли няма да си тръгне с колана, той ще остана тук в Лас Вегас, “ – каза Джак.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво август 11, 2017 2:24 pm  Отговор

    После и Бивол го чака добри срещи за моя човек.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *