Баду Джак: Искам Стивънсън, Алварес, Бетербиев и Бивол
Бившият световен шампион в две теглови категории Баду Джак е готов да проведе реванш със шампиона на WBC в лека тежка категория Адонис Стивънс, но той е готов да се изправи срещу някои от другите шампиони в дивизията: Дмитри Бивол ( WBA ), Елейдер Алварес ( WBO ) и Артур Бетербиев ( IBF ).

В момента Джак преговаря за двубой с Маркъс Браун през януари.Баду Джак премина в лека тежка категория през лятото на миналата година, когато още в първия си двубой детронира тогавашния шампион на WBA Нейтън Клевърли. През май тази година шведския боксьор постигна спорно равенство със Стивънсън.

“ След срещата с Джеймс Дегейл, осъзнах, че ще допусна сериозна грешка, ако остана в супер средна категория. Знаех, че ще бъда по- силен и мощен в лека тежка категория. Аз съм естествено по- едър и се чувствам много по-комфортно и по-бърз в тази категория, „ каза Джак.

“ Ако можех да избирам, бих провел реванш със Стивънсън. А след това да се срещна с Алварес, Бивол и Бетербиев. Искам да се бия с всеки от тях, без никакъв определен ред. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/badou-jack%20(1)_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво ноември 10, 2018 1:10 pm  Отговор

    Гледал съм една среща на Браун не е лош боксьор ще стане хубава среща

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *