Артьом Лобов: Сега двамата с Хабиб трябва да се разберем като мъже

Руският боец на UFC в категория перо Артьом Лобов коментираха скандала с Хабиб Нурмагомедов, като призова сънародника си да разрешат този конфликт като истински мъжв.

“ Получи се много грозна ситуация: Хабиб ни атакува с още хора, при това преди основния турнир на годината. Знам, че не можех да си позволя да го ударя и да проваля битка за няколко милиона долара. Хабиб не се държа като мъж. Моето интервю беше направено преди една година и аз не казах нищо директно на Хабиб. Това беше моят отговор на изявленията срещу брат ми (Хабиб многократно наричаше Конър Макгрегър „chiken“ ), където го наричаше „пиле“. Това е много груба обида и самият Хабиб би отговорил, ако брат му беше наречен така. Не можех да не реагирам.

Не казах нищо директно на Хабиб. Винаги съм говорил за него положително, казвам и продължавам да казвам, че той е добър боец, защото наистина е така.

Това интервю беше взето преди година, а Хабиб имаше много възможности да дойде и да разговаря с мен по тази тема. Срещнахме се много пъти на турнирите на Fight Nights Global, бях в Москва в продължение на две седмици – можехме да се срещнем и да поговорим като нормални мъже. Но по някаква причина той чакаше момента, когато сме само двама, и ни налетя с още хора. И сега ние трябва да се срещнем само двамата, и да разрешим тази ситуация, защото не може така да се държи боец на такова високо ниво, „ каза Лобов в интервю за ютуб канала BOSTANOF.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *