Артур Бетербиев подписа договор за двубой с Енрико Кьолинг на 29 юли

Непобеденият руски претендент в лека тежка категория Артур Бетербиев (11-0, 11 КО) обяви, че е подписал договор за двубой срещу германеца Енрико Кьолинг (23-1, 6 КО). Победителят от този двубой ще стане задължителен претендент за световната титла на IBF.

“ Аз с удоволствието искам да Ви информирам, че днес подписах договор на Международната Боксова Федерация за двубой срещу германеца Енрико Кьолинг. Както знаете, победителят в тази битка ще стане задължителен претендент за световната титла на IBF в лека тежка категория. Очаквам с нетърпение възможността да изляза на ринга срещу силен противник.

Също така, за да се избегнат всякакви недоразумения искам да Ви информирам, че моето съгласие за този двубой по никакъв начин няма да се отрази на моя съдебен иск срещу пеомоутърската компания GYM. Това дело остава в сила и съдебния процес е в ход. Според договора с IBF моята битка ще се проведе в град Квебек на 29 юли 2017, обаче, мястото и датата на битката може да се променят. Надявам се, на вашата подкрепа в този най- важен двубой в кариерата ми в момента. Желая Ви всичко най-хубаво! “ – написа Бетербиев на своята страница в инстрагам.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Иво май 19, 2017 7:17 pm  Отговор

    Да минава през тоя чувал и да го видим в истинска битка най-после

  2. Найденов май 19, 2017 8:29 pm  Отговор

    Има ли яснота ,защо се съдят с Ивон Мишел? Да отива при Рябински .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *