“ Апетитната хапка “ Джоузеф Паркър “ търси “ промоутър

Шефовете в промоутърската компания Duco Events, представляваща интересите на световния шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър ( 23 – 0, 18 КО ), Дейвид Хигинс и Дийн Лонерган – обявиха прекратяване на сътрудничеството си.

Според информацията двамата лидери са осъзнали, че те имат фундаментални различия в областта на изграждането на бизнеса и са потвърдили, че тяхното петгодишен сътрудничество е стигнало своя край. Разпада на Duco също така може да се отрази на бъдещето на световния шампион на WBO Джоузеф Паркър, който наскоро защити титлата си в двубой срещу Разван Кожану, чиито управленски екип включва бившия съдия от Върховния съд Бил Уилсън, както и родителите и чичото на боксьора.

“ Аз съм загрижен, Джо да не е пострада в резултат от разцеплението в Duco , „
– каза Уилсън в интервю за Stuff.

В същото време се съобщава, че екип на Паркър в понеделник се е срещнал с Дейвид Хигинс в Окланд, опитвайки да изясни бъдещето на шампиона, имайки предвид, че договора на боксьора с Duco е валиден до ноември 2018-та. Според предварителната информация, екипът на Паркър е решил да остане с Хигинс, но не изключва и други опции.

“ Договорът с Duco вероятно ще бъде изпълнен, но ние трябва да се уверим, че интересите на Джо ще бъдат напълно защитени. Промяна е отлична възможност да се направи оценка на ситуацията от гледна точка на Паркър. Ако Duco по- някаква причина се откаже от боксьора, липса на желаещи да работят с него няма да има. Друга възможност е сътрудничество с Боб Аръм, с когото сме в контакт. Ще разгледаме всички варианти. Джо е изключителен млад мъж. Той не само е много талантлив боксьор, но е и добре образован човек от едно чудесно семейство. Аз съм много впечатлен от неговото разбиране на правните и финансовите въпроси, които възникват „, – каза Бил Уилсън.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 19, 2017 1:47 am  Отговор

    Ще мине сигурно изцяло при Боб Арам, Уоран правилно ги нарече аматьори тия аз ще ги запомня с искането на държавна помощ тия 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *