Антъни Ярд предупреди Сергей Ковальов, че ще му отнеме колана
На 23 евруари в Лестър, Англия, на ринга ще се върне един от най-атрактивните боксьори в лека тежка категория. За съжаление, съперникът на британският боксьор Мехди Амар бе принуден да се оттегли от битката заради травма, и Травис Рийвс ще го замени.„За съжаление контузиите са неизбежна част от бокса. Това е специфично за спорта. Никой нищо не може да направи срещу това, а аз се радвам, че подбраха добър боксьор за заместник.

Все още ми предстои да свърша много работа, а в Лестър възнамерявам да спретна шоу. Всяка битка и всяка победа са изключително важни за мен, защото всеки знае какво планирам да направя през тази година. Трябва да побеждавам силни боксьори един след друг и да не допускам грешки.

Сергей Ковальов си върна световната титла през WBO и се представи страхотно, но аз съм сигурен, че той няма да притежава коланът още дълго време и скоро той ще бъде в ръцете ми. Времето ми идва, но следващата битка винаги е най-важна. Сега трябва да си свърша работата в Лестър,“ каза Ярд уверено.

1 Коментар

  1. Иво февруари 5, 2019 8:15 pm  Отговор

    Аз не гледам сериозно на това той отказа на Барера бие се с боксьори малко под средната класа и сега предизвиква Ковальов хахаха но какво му остава като е номер 1 в СБО

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *