Антъни Ярд е готов да се срещне с победителя от реванша между Алварес и Ковальов




След победа в предстоящата си среща над Мехди Амар на 23 февруари в“ Morningside Arena“ в Лондон, Англия Антъни Ярд ще е готов да се бие за световната титла в лека тежка категория.



„“Казах си, че когато настъпи времето, ще бъда готов. Казват, че понякога някаква енергия ви кара да чувствате, че ви остава малко и сте близо до целта си. Полагам всички усилия, за да получа информация, да се опитам да подобря техниката си, да стана по-експлозивен, мощен и спокоен. Опитвам се да работя върху всички аспекти. – каза Ярд.

„Най-вероятно ще се срещна с победителя от реванша Ковальов – Алварес. И двамата са шампиони, а аз винаги съм казвал, че за мен няма значение кой е шампион. Просто трябва да бъда готов за момента, когато трябва да се бия с него. В момента съм на първа позиция в ранглистата на WBO, а BoxRec ме постави на осма позиция в лека тежка категория. Влизането ми в топ 10 след само 17 боя е голям успех. Всичко това показва, че постъпвам правилно и трябва да продължа да работя усилено.

Може би ще гледам битката между Алварес и Ковальов, но няма да гледам какво правят на ринга. Опитвам се да не гледам опонентите си, опитвам се да не разбера какво правят добре. Ако детайлно изучавате всеки опонент, тогава започвате да се притеснявате. Трябва само да се тревожа за онова, което правя. Гледах няколко битки на Ковальов още преди да стана професионалист. Така че знам той как се боксира и знам, че се уморява по време на битката. Но определено той все още може да удря.

В крайна сметка, докато не обявят, че ще се бия с някой от тях, няма нужда да им обръщам внимание.“









1 Коментар

  1. Иво януари 31, 2019 10:12 pm  Отговор

    Мен ме съмнява тая година да се бие за титла прекалено рязко ще качи новото трябваше да приеме предизвикателството на Барера

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *