Антъни Джошуа сподели мнението си за Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и другите си съперници в тежка категория
Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, на когото предстои двубой срещу задължителния претендент на своята титла на IBF Кубрат Пулев, сподели своето мнение за петимата евентуални свои съперници.

Дионтей Уайлдър: Бомбен отряд! Той се справя добре, той е световен шампион на WBC в тежка категория, това е нещо, което не можете да му отнемете.Той върши добре своята работа. Той започна от нищото, но вече е световен шампион, и името му е в вписано в историята, което е добре за него.

Дилиън Уайт. Веднъж и завинаги. Той ме победи при аматьорие, а аз го победих при професионалистите. Ще трябва да разрешим нашия спор някой ден.

Не че не го харесвам. Ние сме съперници на ринга. Той има нещо, което искам – душата му.

Аз съм боксьор. Ноята работа е да откъсна главата на съперника си. Какво има той, което искам? В очите на повечето хора няма нищо. В моите очи просто искам да го пребия, както искам да направя с повечето си съперници, с които се бия. Това е толкова просто.

Джоузеф Паркър: В него виждам войн. Той е от войнствена нация.

Той се справя добре. Фрейзър Кларк се боксира с него като аматьор. Гледал съм го още като аматьор. Той беше при аматьорите преди мен, когато за пръв път започнах да го гледам.

Да се превърне от добър аматьор в уважаван професионалист, световен шампион в тежка категория, това е изключително постижение за него.

Дейвид Хей: Той е интересен, защото се справя добре. От полутежка в тежка категория, но чувствам, че някои хора не го разбират, но аз винаги уважавам боксьорите.

Боксьори, които са изключителни, не всеки може да стане световен шампион, така че той вероятно е изключителен по свой собствен начин.

Тайсън Фюри: Той почти не нанесе удар в двубоя срещу Владимир Кличко. Той не излезе да се бие. Той се разхождаше на ринга 12 рунда. Това е скучно.

Това не е победа, така не се побеждава. Неговите акции не се покачиха. Вашите акции трябва да се покачват и той би могъл да постигне по- убедителна победа.

След много години попитайте феновете коя битка си спомнят.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров6 коментара

  • ivan август 14, 2017 10:20 pm  Отговор

   Ортиз ще бъде бит от горе изброените!

   • Иво август 15, 2017 5:09 am  Отговор

    Иска ти се но няма да,се получи така…

 1. Xaxa август 14, 2017 10:53 pm  Отговор

  Мисля че тук се говори само за шампионите, не го интересуват претенденти, това е по скоро като досадно задължение.

  • Иво август 15, 2017 5:09 am  Отговор

   Уайт щото е шампион 🙂 айде Хей е бил някога…

 2. дакрола август 14, 2017 10:57 pm  Отговор

  Защо не качвате за Пулев,по света не говорят ли за него

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *