Антъни Джошуа подписа договора за двубой с Дионтей Уайлдър

Световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа потвърди, че е подписал договора за обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър през април на „Уембли“ в Лондон, Англия и призова американеца да направи същото.

Джошуа иска от Уайлдър да постави подписа си под договора, тъй като според него претенциите на Уайлдър и неговия ко-мениджър Шели Финкел са били удовлетворени.

Уайлдър отказа да преразгледа споразумението с Джошуа, след като британецът се съгласи първо да проведе двубой със задължителния претендент Александър Поветкин и настояваше в договора да не бъде включена клауза за реванш за американеца след първата битка.

Джошуа твърди, че тези претенции са вече удовлетворени, и Уайлдър трябва да се съгласи да проведе обединителен двубой през пролетта.

“ Имам дата, имам място. Разреших всички възможни проблеми. И подписах договора. Всичко, което сега пречи на нашата битка, е съгласието на Уайлдър. Не искам да чакам още три месеца. Не искам да чувам повече оправдания. Подписах. Всичко зависи от Уайлдър. Веднага щом той подпише, нищо няма да да попречи на битката, „ каза Джошуа.

Антъни Джошуа ще защитава титлите си срещу Александър Поветкин на 22 септември на „Уембли“.

https://i0.wp.com/1284474717.rsc.cdn77.org/images/2018/aj-matchroom.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(231)

Share

коментара
1 Коментар

  1. ludmil юли 18, 2018 8:57 pm  Отговор

    Алабамския смелчага трябваше да бъде на мястото на Милър в Ню Йорк, но както винаги него го няма в най-важният момент. Както направи и преди това с Уайт и Джошуа в Уелс..

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *