Антъни Джошуа очаква Тони Белю да победи Дейвид Хей в реванша
Шампиона на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа смята, че Тони Белю е в състояние да постигне победа над Дейвид Хей в реванша, който ще се проведе на 17 декември в Лондон. Според Джошуа в първата битка “ Хеймайкъра “ е залагал на мощни удари, които не са оказали върху Белю никакво въздействие.

“ Реваншът е брилянтна възможност за Тони Белю. Той е феноменален характер, който е един от най- големите реалистите в спорта. Уважавам го много и аз ще присъствам на мача, който ще се проведе в седмицата преди Коледа. Струва ми се, че резултатът ще се окаже същият.Хей се подготвяше на яхта край Маями, но мислено той беше спечелил тази битка, преди дори да се беше качил на ринга. Гледайки първата битка, Хей просто се опитваше да нокаутира Белю, който умело се боксираше. Хей се надяваше да пласира нокаутиращ удар с дясната си ръка, но Белю се движеше добре. Когато се чувствате по-добър от някого и сте в състояние да продължите, това ви дава тласък „, каза Джошуа.

През март Тони Белю победи Дейвид Хей с технически нокаут в единадесетия рунд. По- време на двубоя “ Хеймейкъра “ получи разкъсване на ахилесовото сухожилие, което значително се отрази върху крайния резултат, което доведе до разговори за реванш.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *