Антъни Джошуа открива нова тренировъчна зала в Лондон

Олимпийския и световен шампион на IBF в тежка категория Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ) инвестира в нова тренировъчна зала в централен Лондон.

BXR, тренировъчната зала ще е само за членове, ще отвори през януари на Chiltern Street в Мерилебон. Джошуа и основателите на BXR са събрали заедно екип от боксови треньори, боксьори, ММА бойци, както и спортни терапевти. Според Джейми Рейнолдс, кондиционен треньор на Джошуа, и д-р Майк Лусмо от CHHP, идеята е да предложат на своите членове същия вид подкрепа на каквато се радва професионалния спортист.

“ BXR е проект, който е много важен за мен. Искам хората да тренират както аз тренирам. Заедно събрахме най- добрите треньори, медицински екипи и оборудване. Ще предложим всичко необходимо за всеки, който иска да се присъедини „, каза Джошуа.

Промоутъра Еди Хърн и музикален продуцента Марк Ронсън са сред учредителите на BXR.

Залата е разположена на 12 000 квадратни фута и е на няколко приземни етажа. Ще има боксов ринг и широка гама от оборудване за тренировки. Също така чрез приложение на смартфон ще може да се прави точно измерване и проследяване на напредъка, използвайки камера и други аналитични инструменти, задвижвани от RNF Digital. Също така залата ще разполага с клиника. На стените в залата са изобразени Рей Ленърд, Джо Фрейзър, Мохамед Али. BXR също са единственият британски дистрибутор на Di Nardo, приспособени боксови ръкавици, ръчно изработени в Торино.

gymbest-gym-pic

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Митко ноември 15, 2016 7:36 pm  Отговор

    Бокса е до време, но бизнеса е вечен. Не случайно и Пулев направи зала.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.