Антъни Джошуа отговори на екипа на Уайлдър: Дайте ми $50 млн., и още утре ще подпиша договора

Световният шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) е приготвил химикалката си и е готов да подпише договор за обединителен двубой срещу шампиона на WBC Дионтай Уайлдър (40-0, 39 KO) още утре, ако му бъде гарантиран хонорар от $50 млн.

По-рано тази седмица промоутърът на Джошуа, Еди Хърн съобщи, че е направил оферта за $12,5 млн. на Уайлдър – надявайки се това да доведе до голям обединителен двубой през 2018 година.

Дионтей Уайлдър и неговият екип не останаха доволни от предложението.

Уайлдър заяви в няколко интервюта, че е готов да приеме разпределение на наградния фонд в съотношение 60-40 в полза на Джошуа.

Според Джошуа, ако Уайлдър и неговите съветници наистина вярват, че битката ще бъде на стойност $100 млн. – тогава те трябва да му направят насрещна оферта за $50 млн. и сделката ще бъде сключена незабавно.

Ако тази битка може да донесе $100 млн. и те са съгласни разпределението на наградния фонд да бъде в съотношение 60-40, тогава аз ще приема 50 на 50. Дайте ми $50 млн. и се заклевам, че още утре ще подпиша договора, „ каза Джошуа пред Скай Спортс.

“ Те не правят подобно предложение, защото то не e реалистично. От своя страна ние им изпратихме дохоносна оферта и просто чакаме отговор, който ще покаже дали те са сериозни или не. Екипът на Уайлдър обича да вдига шум в социалните мрежи, вместо да изпраща професионално своите предложения по имейл. Аз не разбирам поведението им, но мога да кажа едно нещо, има много боксьори в тежка категория, които са сериозни. Мисля, че тази битка все пак трябва да се случи, защото това ще бъде най-голямата битка на нашата епоха, „ каза още Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
10 коментара

 1. ludmil април 12, 2018 12:16 pm  Отговор

  :)) Стрхотен отговор. Ако Уайлдър наистина искаше да се бие щеше да направи като Фюри, да отиде в Кардиф.

 2. ludmil април 12, 2018 10:11 pm  Отговор

  Всъщност Иван Иванов, си в грешка, Аз съм твой фен. Утре ще си сложа твоя снимка. Всъщност дори нямаше да ти обърна внимание, защото не ме вълнува мнението ти, но се въздържай от общи коментари кой какъв е. И какво като се унижи Уайлдър, Нали иска да е абсолютен шампион? Нека тогава да се бие с Бризийл и Уайт и да лапа мухите.:))))

 3. Ангел април 12, 2018 11:34 pm  Отговор

  Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Не знам колко тъп трябва да си да напишеш това? За Иван говоря. Ако предложената сума е смешна, то драги ми Иване, трябва да знаеш, че „мелничаря“ обикновено се бие за 12 пъти по малки! Хонорара си е съвсем ОК, като се има предвид че двубоя няма да достигне 70-80 млн. долара, да не говорим за повече. Има тук една групичка включваща и Митко, който напълно сляпо защитават Уайлдър, без дори да се пробват да мислят, и опитат да имат трезва преценка как стоят нещата. Ама и да си съдерат, Бионсе ще си остане прост мелничар, страна „Б“ в преговорите.

 4. SS април 13, 2018 12:27 am  Отговор

  Както и да го въртят и сучат, след като на Паркър си дал 33%, най-логичното нещо на света е Уайлдър да получи 40. Бягането от това разпределение на приходите от страна на Хърн и Джошуа си е чиста проба бягане от мача, те си го знаят много добре, знае го и всеки, който следи ситуацията и е поне малко честен със себе си. Не съм фен на Бионсе и смятам, че Джошуа е абсолютен фаворит срещу него, но не мога да си кривя душата, в английския лагер очевидно са се понасрaли от страх и поне на този етап не искат този мач.

 5. Митко април 13, 2018 12:36 am  Отговор

  Аз съм от неутралните и гледам по реално на нещата, докато някои групички писачи хвалят щангиста който е един медиен балон и нищо повече. Не харесвам Хърн и курвенските им номера, а сега ти се пробвай да мислиш, защо не му предложат процент от хонорара, а му дават някаква твърда сума, като всъщност предположим че никой не знае каква популярност и пари ще набере този бой.

 6. Ангел април 13, 2018 12:54 am  Отговор

  Боксьорите на Хърн винаги са на върха! Няма Зауерланд, Мауерланд, Франк Уорън, Боб Аръм и прочие. Не казвам че няма и изключения, но то нямаше да е интересно ако всички бяха при един мениджър. „Мачруум“ си вършат перфектно работата, стига сте се оплаквали. Този бой мисля че ако се състой WBA ще отнемат титлата, така че по-добре би било да пропадне и да видим AJ в Москва:))

 7. ludmil април 13, 2018 1:21 am  Отговор

  Чудно ми е как всички мажоретки на Уайлдър не могат да проумеят фактите, Джошуа пълни 80 000 стадиони има четири титли, изкарва по 20 млн. :)) Всички във Великобритания го обичат. Уайлдър има 1 титла, пълни зали по 5 000 и изкарва 1-2 млн:))) Никой в Щатите не го познава. А битката ще се продава и проведе в Англия. Не знам, 60- 40 :)) ? Няма много логика. И защо Джошуа трябва да дава нещо на Уайлдър. Нека Уайлдър даде нещо на Джошуа :))

  • ludmil април 13, 2018 1:27 am  Отговор

   Извинявам се на феновете на Уайлдър за това, че ги нарекох мажоретки, Всеки си има право на мнение, нека админа да изтрие това от съобщението ми. Че ще заприличам на онзи.

  • SS април 13, 2018 3:37 am  Отговор

   Добре де, как да няма логика в 60/40, като на Паркър са дали 33%? Няма как да се иска от Уайлдър да се съгласи на по-малко. Рано или късно ще се спрат на това разпределение (стига някой от двамата да не запише дотогава загуба), въпросът е искат ли го този мач Хърн и компания сега или не го искат.

 8. Про - боксер април 13, 2018 8:15 am  Отговор

  Момченцата дето смятат , че Джошуа бяга от Уайлдър въобще не са в час. Я си припомнете с кого се би Джошуа през последните 2 – 3 години и тогава говорете простотии. Ако му се изредат на Уайлдър същите противници верно ще му се „изредат“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *