Антъни Джошуа към Фюри: Спри да говориш за мен, а се фокусирай върху битките

Световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBO и IBF в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) се е уморил от постоянното говорене на бившият крал в дивизията Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) по- свой адрес и го посъветва да спре да губи времето на всички с интернет изблиците си – и да фокусира енергията си действително върху битките на ринга.

“ След двубоя с Владимир Кличко, това беше съперникът с когото исках да се бия, и аз все още искам да се бия с Тайсън Фюри, „ каза Джошуа пред Скай Спортс Нюз. “ Няма никакво съмнение в това, че Тайсън знае как да се боксира – той е добър боксьор, но аз не мога да стоя и да го чакам търпеливо да се върне на ринга. Аз имам кариера и цели, върху които съм съсредоточен.

Когато Фюри събере мислите си … феновете го чакат да се върне. Той трябва да се върне и да работи, а не да си почива у дома и да коментира моите битки. Тайсън трябва малко да се мотивира и да огладнее, за да тренира и отново да се върне на ринга, защото в действителност хората не искат да четат коментари, а искат да гледат битка между двама боксьори, „ каза Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-fury_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *