Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър са на път да се договорят за двубой
Антъни Джошуа е на път да се съгласи да проведе обединителен двубой в тежка категория срещу Дионтей Уайлдър през тази година, но изглежда, че той ще се бие с американския боксьор на негова територия.

Независимо от опитите на промоутъра на Джошуа, Еди Хърн да организира битката на стадион „Уембли“ в Лондон, за да осигури предимство на боксьора си, според офертата на екипа на Уайлдър за $50 милиона, двубоят трябва да се проведе в САЩ.Също така стана ясно, че двубоят със сигурност няма да се проведе през лятото, затова екипите на двамата боксьори обсъждат дата през ноември или декември, а T-Mobile Arena в Лас Вегас е основното и най- подходящото място, където обединителната битка може да се случи.

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/joshua-wilder-sky.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров


2 коментара

  1. SS май 17, 2018 7:14 pm  Отговор

    Да не повярва човек. А дано и наистина е в САЩ, да повиши интригата. Много далече е обаче краят на годината, това значи да не се бият дотогава (че ако някой вземе да загуби, отиде договорения мач). Септември, най-късно октомври трябва да го направят.

  2. Георги май 18, 2018 8:03 am  Отговор

    Аз лично мисля, че няма да се надупят да отидат в САЩ. Харесвам Джошуа, понеже е сдържан и културен боксьор, ама нещо с тоя Хърн много маневри в последно време …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *