Антъни Джошуа е искал старият му съперник Дилиън Уайт да замени контузения Кубрат Пулев

Антъни Джошуа е имал желание старият му съперник Дилиън Уайт да замести контузения Кубрат Пулев следващия уикенд в Кардиф, но Карлос Такам беше определен да замени Пулев, който разкъса гръден мускул

Антъни Джошуа отчаяно е искал да се бие със старият си враг Дилиан Уайт на 28 октомври на “ Принсипалити стейдиъм “ .

Пулев разкъса гръден мускус миналата седмица, 12 дни преди да се срещне със световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Джошуа.

Българинът беше задължителен претендент за неговата титла на IBF, затова Джошуа трябваше да погледне към следващия претендент в ранглистата, който се оказа Карлос Такам.

Но Джошуа признава, че е искал да проведе реванш с непримиримия си съперник Уайт, когото победи в тежка битка през 2015 г.

“ Уайт беше първият боксьор, с когото пожелах да се бия в Кардиф – каза Джошуа. “ Защото двамата съперници, които ме накараха да дам най-доброто от себе си, бяха Дилиън Уайт и Владимир Кличко.

С Кличко настоявах за реванш, заради мащаба на битката и защото двубоят беше страхотен.


И с Дилиан, по същата причина – вдигна се шум, всички спечелиха, всички изкараха добре. Ако погледна назад и избера някоя незабравима вечер, едната ще бъде с Дилиън, а другата с Кличко.

След края на кариерата ми би трябвало да има четири или пет незабравими вечери и аз вече отметнах две. „

Промоутърът на Джошуа, Еди Хърн заяви: “ Антъни ми каза : ‘ Какво ще кажеш за Дилиън? ‘ . отговорих му: ‘ Единственият начин да се биеш с Дилиън е, ако Такам откаже да се бие с теб, а след него това направят Кристиан Хамер и Джарел Милър. Тогава Дилиън ще бъде следващият, така че трябва да изчакаш и да видиш какво ще се случи’ . „

Реваншът с Уайт почти сигурно ще се проведе, но това ще се случи след време, заради контузията на Пулев засега е ред на Такам.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(110)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *