Антъни Джошуа е готов да проведе двубой в ММА
По- време на участието си в предаването на Конан О’Брайън, световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че изпитва желание да се бие в ММА или с бойци от ММА в бокса.

Джошуа е считан от мнозина за сегашния крал на бокса в тежка категория. В момента той преговаря за обединителен двубой за титлите на WBA ( супер ), WBC, WBO, IBF и IBO с Дионтей Уайлдър.“ Не става дума само за пари. Ако публиката го иска, и чувствам със сърцето си, че това е правилното решение, защо не? Това ще е просто поредната битка.

Няма да се опитвам да получа само хонорара, а ще се подготвя напълно сериозно. Защото бойните изкуства са опасен спорт, в който може да получите сътресение, счупени ребра и т.н. Ще трябва да подходя напълно сериозно към битката и искам да се насладя на процеса, „ каза Джошуа.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

 1. animsaj май 25, 2018 12:03 pm  Отговор

  Срещу най-добрите няма шанс. Срещу някой пред пенсиониране, може нещо да направи, ама надали. Майк Тайсън най-добре го беше казал: няма проблеми да бъде ритан в главата, но не и в краката.

  • ludmil май 25, 2018 1:06 pm  Отговор

   Всъщност всеки боксьор- нокаутьор има шанс в първите 20-30 секунди, да кажем до минута. Все пак всички срещи започват в стойка. Но според Уайлдър има по- голям шаснс заради еденичиния си нокаутиращ удар. Иначе и аз смятам, че Джошуа няма никакъв шанс в ММА или който и да е друг боксьор.

 2. Ivan май 25, 2018 2:31 pm  Отговор

  Джошуа ще ги убие бе момчета.
  Много ги възхвалявате нещо тези…
  Майк Тайсън беше казал че всеки си прави някакви планове докато не бъде ударен!
  Тока просто спира.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *