Антъни Джошуа: Ще свърша страхотна работа, за да победя Уайлдър

Световният шампион на IBO, IBF, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа не обръща внимание на обидите и заплахите от страна на шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

Джошуа предупреди Уайлдър, че всичко това няма да го спаси от първото поражение в кариерата му.

“ Той върши добра работа рекламирайки и продавайки нашата битка, а аз ще свърша страхотна работа на ринга, за да го победя. Всичко е много просто, хората изричат големи думи, но най-важното е да подкрепят това по време на битка. Опонентите ми обичат да говорят, а на мен ми харесва да ги бия на ринга.
 

Никога не съм чувал за рекорди за победи на пресконференции. Аз ще победя Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, това е въпрос на време. Не съм виждал Манчестър Юнайтед и Арсенал да играят всяка седмица. Понякога те трябва да се срещнат с по-слаби отбори. Необходимо е да поправят пропуските.

От гледна точка на шоуто, разбира се, че бих се бил с Уайлдър и Фюри постоянно, но има и други претенденти. На ринга ше има трудни моменти и неуспехи. В историята няма нито един боксьор от тежка категория, който да е завършил кариерата си без загуба, с изключение на легендата Роки Марчиано. Това е дълъг път, аз съм тук за удоволствие, за възходи и падения. Всъщност, аз съм способен да постигна много през следващите десет години, „ каза Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *