Антъни Джошуа: Ще видите как ще изглеждам в своя прайм, но все още не съм го достигнал

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ще влезе в битката с шампиона на WBO Джоузеф Паркър, по-компактен и по-лек.

Пред медиите след кантара Джошуа подчерта, че постепенно отива към пика на формата си, но все още не е достигнал своя връх и ще прогресира в бъдеще.

“ Тичах добре, тренирах добре. Загубата на излишните килограми ми беше от полза. Чувствам се по-добре … ако всичко върви по план, ще видите, че аз ще бъда много по-рязък, и моите реакции и движение ще бъдат много по-добри. Ще видите, тъй като започвам да влизам в най-добрата си форма, но все още не съм достигнал до нейния пик. Сега виждате човек, който просто ще се възползва максимално от възможностите си.

Когато Паркър казва, че все още не е решил как да спечели предстоящата битка, това го прави скромен и не прекалено уверен. Психически съм готви за дванадасет рундова битка, но ако говорим за това как тя трябва да завърши, аз се надявам да спечеля между седмия и деветия рунд, “ – каза Джошуа.

Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще проведат тази вечер битка на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *