Антъни Джошуа: Съмнявам се, че Паркър е способен да ме нокаутира

Световният шампион на IBF, IBO и WBA ( супер ) в тежка категория Антъни Джошуа се съмнява, че бъдещият му съперник шампиона на WBO Джоузеф Паркър е в състояние да го нокаутира.

През по- голямата част от изграждането на битката от лагера на Паркър изразиха съмнение от здравината на брадичката на Джошуа, твърдейки, че той не е в състояние да носи на удар, но по- време на участието си в предаването на Скай Спортс – “ Без ръкавици “ , където боксьорите се срещнаха лице в лице, Джошуа отхвърли това твърдение.

“ Той казва, че имам стъклена брадичка, и аз искам да видя дали той има мощ. Аз не мисля, че той притежава достатъчно мощ в ръцете си, за да ме нокаутира, „ – каза Джошуа.

Паркър обаче смята, че Джошуа ще бъде шокиран, когато усети първия му тежък удар.

“ Повярвай ми, имам мощ, “ – отвърна Паркър.

И тогава Джошуа стигна още по- далеч.

“ Ще ме нокаутираш ли? “ – попита Джошуа – Паркър.

Новозеландеца му отвърна уверено.
“ – Да. Разбира се, че ще те нокаутирам, “ – каза той.

Срещата между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиг, Уелс.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-gloves-are-off%20(3).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(261)

Share

коментара
7 коментара

 1. Митко март 14, 2018 7:02 pm  Отговор

  Единствения му шанс за нокаут е когато щангиста грохне. Тогава няма да може да се защитава и да отвръща адекватно, ама мисля че човек се учи от грешките си тъй че Джошуа вероятно ще пести енергия, защото е логично че Паркър ще иска да го вкара във последните рундове.

 2. Гошо март 14, 2018 9:17 pm  Отговор

  Паркър не е типичен нокаутьор. Трябват му поне 2-3 или повече удара, но проблемът му е кардиото, дано поне го е оправил, че има вероятност да грохне преди Джошуа. Иначе и той като Ортиз не е срещал опасен боксьор. Срещу двамата си най-добри опоненти не беше категоричен. Като че ли не се подобрява, а си стои горе долу на едно ниво. Ще видим сега.

 3. Митко март 14, 2018 10:23 pm  Отговор

  Кардиото го е по оправил. Срещу Такам беше доста зле физически. Срещу пъпчивия Фюри изглеждаше добре. Сега срещу Джошуа ще е свалил и тегло. Ортис е доста по класен боксьор от Паркър без съмнение. Приликата им е че и двамата работят със доста комбинации. Не са типичните нокаутьори, но Паркър удря по слабо по мое мнение. Уайт също не е удряч, но разклати щангиста…Общо взето освен Кличко никой друг не е тествал щангиста със удари. Просто съперниците бяха чували и не са правили опити да го наранят. Бризийл само беше го нацепил със един два точни удара и беше му разбил носа (между рундовете му спираха кръвта). Просто не е поемал удари от съперниците си.

 4. Митко март 14, 2018 10:26 pm  Отговор

  Паркър принципно няма проблеми със скъсяване на дистанция и ще си направи път до брадичката му.

 5. Ivan март 14, 2018 10:52 pm  Отговор

  Бат Мите,Уайлдър и Джошуа от давна знаеш че съм ги класирал най отгоре..Но след тях слагам Паркър който съм сигурен че ще бие по класният ти Ортиз! Паркър непрекъснато пресира и пуска доста сериозни удари и това че срещу двама много добри играча (особенно Такам с голям опит) не направи нокаут ,не го прави по малко добър! Ако не беше нокаута наКличко- Пулев който му спря и устрема ,можеха да направят страхотен двубой .Но при сегашните обстоятелства никой не е нокаутира маора и той си е топ опасен и добър . Кинг -Конга е един много добър и много опитен и силен,но и стар боксьор.Но най вече хвален и аз не знам защо и какво чак толкова сте видяли в този човек та чак го намразих за малко човечеца! Само аз ли нищо уникално не видях освен една страшна физиономия и прякор:-):-):-) Не съм много съгласен че Паркър удря по слабо ако хване противника.
  Очакваме всички Джошуа да го бие но..Ще видим!

 6. Митко март 14, 2018 11:15 pm  Отговор

  Всеки има право на мнение. Ортис е много по опитен от хлапето Паркър. Близо 400 аматьорски срещи. Много техничен и подвижен боксьор е. На всичкото отгоре има разтег от 213см. Височината му е колкото на Паркър, ама във ръцете е със +20см отгоре. Не знам по какъв начин Паркър ще му се противопостави. Общо взето всички кубински боксьори са “страшни“, защото школите във които са тренирали като аматьори са на високо ниво. Следиш сигурно и долната категория със изявите на Юниер Дортикос. Перес също не е зле, но му липсват габарити.

 7. Гошо март 15, 2018 12:55 am  Отговор

  Не е Кличко спрял нашия, ами той сам се спря преди това. Супер еднообразен. Както беше писал ludmil мина му пикът. Не може да бие Паркър, нито Такам, нито Ортиз, неудобни му са защото го няма в близкия бой, ще ги клинчи ли. И това където е неактивен допълнително го влошава. Ето последният, с когото се мъчи другата седмица прави четвърти мач, откакто игра с нашия, въпреки че е на повече години.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *