Антъни Джошуа: Пушех, пиех и купонясвах всеки ден
Антъни Джошуа е едно от най-големите имена в британският спорт в момента – но животът не винаги е бил лесен за шампиона по бокс.

28-годишният Джошуа стана световен шампион на WBA ( суперс ), WBO, IBF и IBO в тежка категория, след като победи Джоузеф Паркър пред 80 000 фенове на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, Уелс.Но пътят му към успеха не е бил лесен.

Джошуа разкри пред фенове, че е бил много близо да провали живота си, след като се събрал с неправилните хора и се е забъркал с полицията.

“ Никога не съм искал да бъде Майк Тайсън или Мохамед Али, а само да оправя живота си.

Когато бях по-млад пушех, пиех и купонявах всеки ден. Обичахме да излизаме и да пием бира – знаете, че когато тръгнете на клуб, гледате да се напиете, преди да влезете.

В един момент обаче отрезвях – научих ползите от здравословният начин на живот и започнах да качвам мускули. Така умът ми започна да работи по- трескаво. Осъзнах, че вместо да се бия по- улиците и полицията да ме арестува – мога да се боксирам и хората да ми плащат. Мислех, че това е лудост. Започнах да осъзнавам, че трябва да променя нещо – или мога да бъда лошото момче от квартала или добър боксьор. Животът е прост, просто трябва прецените какво е най- добре за вас и какво не. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *