Антъни Джошуа: “ Отчаяния “ Дионтей Уайлдър се нуждае от нашата битка повече от мен

Непобедимият световен шампион на IBF / IBO / WBA в тежка категория Антъни Джошуа обясни по време на конферентен разговор в петък, че причината, поради която шампиона на WBC Диотней Уайлдър толкова силно да преследва обединителна битка, е, че американеца се нуждае от запомняща се победи в неговата автобиография, каквато британеца вече записа, когато победи Владимир Кличко през април.

“ Хубаво е да бъдете neпобедени. Но когато всичко ще бъде казано и направено, с какво хората ще ви запомнят? Той няма никакви запомнящи се битки. Не мога да кажа нещо като: ‘ Спомняте ли си 29-тата битка на Дионтей Уайлдър? Това беше невероятна среща от тежка категория. ‘ Разбирате ли ме какво имам предвид?

Следователно, той се нуждае от истинска, запомняща се битка, за да запише името си в историята на бокса. Ето защо казвам, че той се нужда от нашата битка повече от мен. Особено в Америка, защото е Меката на бокса. И аз имам нужда от нея. Имам нужда от Уайлдър да проведе чудесна битка. За мен би било чест да отида в Америка, за да се бия с Уайлдър, „ каза Джошуа.

Антъни Джошуа ще проведе следващия си двубой на 28 октомври, когато ще се изправи срещу задължителния претендент на своята титла на IBF Карлос Такам, а Дионтей Уайлдър ще проведе реванш с Бърмейн Стивърн на 4 ноември в Barlcay Center, Ню Йорк.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(120)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *