Антъни Джошуа: Няма да бъда предпазлив в битката срещу Поветкин
Антъни Джошуа не планира да „бъде предпазлив“ в предстоящата си битка срещу Александър Поветкин.

Джошуа ще защитава световните си титли на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория срещу Поветкин на 22 септември на „Уембли“ в Лондон, Англия.“ Ще изляза и ще се забавлявам. Няма да бъда предпазлив, защото това само ще попречи на агресивния ми стил, „ каза Джошуа.

“ Ще изляза и ще нокаутирам Поветкин, както всеки друг съперник. Как ще направя това? Може би просто ще се боксирам и няма да правя нищо сложно. Може би ще вдигна гарда си и ще вляза в размяна на удари.

Той може да нанесе ляво кроше и светлината да изгасне. Гледах битките му с Марко Хук, с Дейвид Прайс. Той изглежда по различен начин във всяка битка.

Той искаше да се докаже в битката срещу Владимир Кличко, но си спомням срещата му с Кристиан Хамер. По отношение на таланта, аз ще се срещна с олимпийски шампион и претендент за титлата, който е губил само от един от най- великите боксьори в историята Владимир Кличко.

Тежка категория е категория на нокаутьора. Един удар може да промени всичко, така че държа погледа си върху целта. Това е като игра на „змии и стълби“ – една грешна стъпка и отивате на дъното. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(4)_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *