Антъни Джошуа: Не ме интересува двубой с Поветкин, искам Уайлдър
Световният шампион на IBO, IBF, WBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) се надява да проведе обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KOs) в близко бъдеще.

Феновете на бокса и самите боксьори се надяват тази битка да се проведе през есента.Според Джошуа, екипите на двамата обсъждат всеки детайл – къде и кога ще се състои срещата, местата за провеждането на пресконференциите и много други подробности, свързани със събитието.

“ Надявам се, че Уайлдър ще бъде следващия ми съперник. Аз съм свободен, свърших работата си срещу Джоузеф Паркър, и сега съм готов за последното препятствие, да се бия с Уайлдър. Разменяме оферти и вече осбъждаме дейтайлите. Мисля, че това е моята съдба. Така е било написано.

Имейлите бяха черешката на тортата, когато става дума за финансовия компонент на нашата битка. Сега обсъждаме къде ще се проведе срещата, коя телевизия ще го излъчи и други неща. Това е работа на промоутърите. Нали ме разбирате какво имам предвид? Кой ще популяризира шоуто, къде ще бъде първата пресконференция, кога всичко това ще започне. Те трябва да обсъдят всичко това и да се разберат.

Това е битката, която искам и сега ще се проведе. Имам и други варианти – например задължителна защита на титлата на WBA срещу Александър Поветкин, но битка с него наистина не ме интересува. Честно казано, не точно сега, когато има възможност да се бия с Уайлдър. Това трябва да се случи до края на тази година, „ каза Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_9.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *