Антъни Джошуа: На Дионтей Уайлдър му остават още 2-3 години в бокса




Световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа смята, че на шампионът на WBC Дионтей Уайлдър му остават още две – три години в професионалния спорт.

“ Гледам зад Поветкин, защото ще го млатя с мощни удари. Ако ме победите и после го направите отново в реванша, тогава наистина ще се превърнете в крал на тежка категория. Ако вярвате в това, трябва да подпишете договор.



Нека Уайлдър подпише, ако иска да докаже, че е по-добър от мен. Необходимо е да докаже това, като ме победи в едно грандиозно събитие. Същото важи и за Тайсън Фюри

Уайлдър е професионален боксьор от почти 10 години, това е доста дълъг период. Освен това той е бил нараняван от боксьори като Ерик Молина и други. Мисля, че на него му остават още най- много две, три години, “ каза Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров









2 коментара

  1. Васил септември 14, 2018 6:43 am  Отговор

    Гледам зад Поветкин, защото ще го млатя с мощни удари-хахахаха

  2. Найденов септември 15, 2018 3:08 am  Отговор

    То това звучи , все едно го мята от първата минута тръгва напред и го пребива със серия от комбинации. А Поветкин понеже е по- бавния от двамата и понеже не обича да влиза в размени и да контраатакува , просто си бяга и бива пребиван… Някой ако е гледал мач на Поветкин в който той бяга по ринга от съперника си , да го качи тук. А з такова нещо не съм виждал.Това е някакво супер неуважение и като цяло е неадекватно… По добре за Джошуа сега да се концентрира върху Поветкин ,за да не реве после…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *