Антъни Джошуа: Моята основна цел беше победата

Александър Поветкин се оказа изключително опасен, но Антъни Джошуа в крайна сметка направи онова, което винаги е правил, освен с един съперник на професионалния ринг.

Световният шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория повали Поветкин два пъти в седмия рунд, за да го спре пред 80 000 зрители на стадион „Уембли“ в Лондон. Реферът Стив Грей спря планираната 12-рундова битка 1:59 след началото на седмия рунд, веднага след като Поветкин посети платнището за втори път.

След края на срещата Джошуа изрази своето задоволство от представянето си. Той също така стана първият боксьор, нокаутирал Поветкин, който е бивш шампион на WBA в тежка категория.

“ Александър Поветкин е много сериозен съперник, „ каза Джошуа след загубата. “ Той го доказа с добри леви крошета и контра-удари. Но аз дойдох тук, за да се забавлявам, да направя онова, което отработвахме в залата и да дам най-доброто от себе си.

Осъзнах, че той има здрава брадичка, но е слаб в тялото. Затова започнах да работя с джеба си в неговата глава и тяло, за да го пречупя. Можеше да ми отнеме седем, може би девет, може би дванадесет рунда, за да го нокаутирам. Но моята основна цел беше да постигна победа. „

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(23)_1.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(129)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *