Антъни Джошуа: Когато победя Владимир Кличко, тогава ще мога да се бия с Луис Ортис

Световния шампион на IBF в тежка категория Антъни Джошуа (17-0, 17KO) заяви, че е готов да се бие с топ претендента Луис Ортис през следващата година.

Но за да направи това, Джошуа първо ще трябва да победи на 10 декември в Манчестър Ерик Молина (25-3, 19KO), а след това да се справи и в планирания си супердвубой с Владимир Кличко през март или април.

Ортис (25-0, 22KO) ще се боксира тази събота в Монте Карло, където ще направи европейския си дебют срещу Малик Скот (38-2-1, 13KO).

“ Надявам се, че ще победя Кличко, а след това ще мога да се бия с Ортис. Аз ще следя неговите изяви със сигурност, защото той е претендент в категорията, когото мога да срещна рано или късно.

Това би бил един добър двубой, защото аз обичам да се бия с боксьори с обрате гард. Имам мощна деснячка, която мога да пласирам в тялото или в главата. Това ще бъде едно сериозно предизвикателство за мен и добра победа за моя рекорд. Но първо нека да се справя с Ерик Молина, “ – каза Антъни Джошуа.

ortiz

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

  1. Васил ноември 10, 2016 10:26 am  Отговор

    Нигериец срещу Кубинец-супер

  2. Митко разбирачев ноември 10, 2016 10:31 am  Отговор

    Със Кличко може да има и КО в полза на джошуа, така ми се вижда

  3. Ивелин ноември 12, 2016 9:58 pm  Отговор

    Много му се иска на Джошката да нокаутира Кличко ама е доста зеленичък за да спре опитният и използваш непозволени похвати Клинчко. Най много да издържи рундовете и да загуби поне по точки .Няма шанс за победа. А със прехваления Ортис 50/50.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.