Антъни Джошуа: Дилиън Уайт ще нокаутира Джоузеф Паркър

Световния шампион на IBO, IBF, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа очаква неговия бивш съперник Дилиън Уайт да нокаутира Джоузеф Паркър в предстоящата им битка.

Срещата между Уайт и Паркър ще се проведе на 28 юли на „02 Арена“ в Лондон, Англия.

“ Това е много, много добър двубой. Ако попитате кого подкрепям, тогава мисля, че ще победи Дилиън при това с нокаут. Той няма какво да губи. Той предизвиква световни шампиони и казва, че е готов да се бие, трябва да се докаже.

Паркър е здрав и може да носи на удар, но имах чувството, че в битката с мен той се боксира на задния си крак, а освен това се бих разумно, тъй като се опитвах да организирам двубой с Уайлдър.

Опитах се да проведа правилно битката, за да не рискувам излишно. Уайт няма какво да губи, той ще излезе на ринга и ще се опита да нокаутира Паркър възможно най-бързо, и след като победи, ще има възможността да се бие за световната титла, „ – каза Антъни Джошуа.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-whyte.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(433)

Share

коментара
6 коментара

 1. Митко юли 20, 2018 8:48 pm  Отговор

  Колкото ти го нокаутира, женчо. Хубаво, че беше съдията да ти помага. Паркър като му влезе във близка дистанция онзи търси Клинча веднага или пък съдията ги разделяше. Също така протягаше ръката напред Паркър да не може да се доближава. Това са типично курвенските номера на Кличко със клинчовете и протегнатата ръка напред. Ясно е че го копира, но при първия по габаритен и читав съперник ще стане за смях както стана Клинча срещу Фюри. Тогава тая тактика няма да мине.

 2. недко юли 20, 2018 9:15 pm  Отговор

  нелогично изказване на джошуа,и двамата имат какво да спе4елят но и двамата няма какво да загубят,но в едно е прав 4е ще има нокаут,но нокаутирания няма да е паркър ,а уаит,След мача му с Чисора които победител беше хърн а не на уаит,се е бил със все не нахъсани боици,които бяха излезли да си вземат парите а не да се бият,му се вдигна само4уствието , и то доста,,,,но другата седмица ще му падне

 3. Бандит юли 20, 2018 11:35 pm  Отговор

  Паркър ще бъде отнесен от Уайт , дори без да си дава зор

  • Митко юли 21, 2018 12:44 am  Отговор

   Какво толкова я фаворитизираш тая торба Уайт ? Недьо е прав. Уайт може да победи само когато съдиите му подарят победата. Бандит кажи със какво Уайт превъзхожда Паркър ? Уайт е един дървар който няма бързина, подвижност, техника и кардио. Точно със това Паркър го превъзхожда. Габаритите им са почти идентични и боя от далечна дистанция е изключен. Очертава се добър бой. Надявам се тоя път съдиите да не пазят кокошката на Хърн и да се млатят докато някой не легне на пода. Онази тромава чернилка Уайт бързо ще грохне и Паркър може да го нокаутира.

 4. Найденов юли 21, 2018 4:57 am  Отговор

  Аз не виждам как Уайт ще нокаутира Паркър. Паркър вече се би с няколко екземпляра от класата на Уайт и ги победи макар и с доста зор. Иначе Уайт показва някакво израстване…Добре се разправи с Биг Деди.. , но не мисля ,че някога ще бъде специален.. Просто няма талант и някво силно оръжие с което да изпъква от сорта на 🙁 Уайдър – има експлозия в ударите и се бие винаги като свръх назобан изглежда така сякаш са му набили конски дози тестостерон ,а на пробите е чист , Поветкин – брутален страховит нокаутьор , свръх опасен от близка до срена дистанция , Джошуа – просто най -комплесния боксьор с много силни страни с които превъзхожда останалите …Даже Голямото Бебе има с какво да се отличи от масата боксьори за разлика от Уайт )

 5. Бандит юли 21, 2018 12:28 pm  Отговор

  Ами не смятам да влизам в обяснителен режим. Ще говорим след мача. Просто Паркър е доста лабав и бяга от боя с две думи . Но ще го застигнат ударите този път. Последните му 4-5 мача са дали загубени дали спечелени не се знае (без джошуа).

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *