Антъни Джошуа: Двубой ще има, ако Уайлдър намали претенциите си

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа не вижда никакъв проблем да се бие с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. Въпреки това, британският боксьор счита, че “ Бронзовия бомбандировач “ трябва да намали апетита си и да не изисква разпределение на приходите 50 на 50.

“ Защо не? Аз винаги преговарям при закрити врата. Когато се стигне до споразумение, ще ви кажа за това. Не давам обещания, които не мога да изпълня. Аз ще удържа на думата си, че битката с Дионтей Уайлдър ще се проведе през 2018 г. Това е просто бизнес. Работихме с такива велики хора като Владимир Кличко и направихме пет защити на титлата. Ако претенциите на екипът на Уайлдър са реалистични, можем да направим тази битка.

Щом достигнете високо ниво, срещате силна конкуренция. Дори най-великите боксьори като Мохамед Али, Джордж Форман и Джак Джонсън са понесли поражение на някакъв етап. Но ако загубите, това не означава края на вашата кариера. Повечето от шампионите са спечелили титли няколко пъти, защото са претърпели поражение и са се върнали. Този живот и желанието да запазя безупречния си рекорд няма да ме отклонят от битки срещу най-трудната опозиция „, каза Джошуа.
.

В последният си двубой Антъни Джошуа победи с технически нокаут Карлос Такам.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(188)

Share

коментара
6 коментара

 1. N ноември 14, 2017 8:03 pm  Отговор

  Ти имаш две титли ,той има една , делите 60 на 40 какъв е проблемът. Парите от тв права фифти фифти без Уайлдер няма да има такъв мач , аде малко феър плей в крайна сметка.

 2. N ноември 14, 2017 8:15 pm  Отговор

  По горните ми сметки процентът е по скоро 70 на 30 , но мисълта ми беше ,че ако бях на мястото на Уайлдър за под 40% нямаше да си вдигна телефона . В крайна сметка си рискувам непобедения статут и световната титла.

 3. Митко ноември 14, 2017 10:02 pm  Отговор

  При Клинча бяха 50 на 50, а Клинча нямаше титла и преди това Фюри го победи, тъй че 60 на 40 за щангиста изглежда справедливо но под 40 си е подигравка и алчност. Същото важи и за Паркър.

 4. Xaxa ноември 14, 2017 10:37 pm  Отговор

  Няма значение дали имаш 10 титли или нито една. Въпроса е колко хора ще платят за да ви гледат. В момента никой боксьоп от тежка категория неможе да събере такива приходи освен Джошуа.Ако следваме логиката на коментара ти N, Джошуа трябва да се бие само с мишоци, щото така или иначе пълни стадиони?? Той е златната кокошка, всички искат мач с него, немогат да имат претенции щото така или иначе такива пари няма да видят без него.

  • ludmil ноември 14, 2017 11:00 pm  Отговор

   Съгласен съм. Джошуа е звездата. Другият боксьор е Канело:) Щом Головкин може да се примири с по- малко пари, това ще могат да направя и Уайлдър и Паркър, които, няма какво да се лъжем, те не са толкова известни колкото казахстанеца. Иначе Уайлдър може да се сърди само на себе си – американец, с добра визия, можещ да говори, световен шампион в тежка категория и с 40 нокаута не е познаван в собствената си страна, това е наистина срамно. Никой в Щатите не иска такъв двубой, защото никой не познава Уайлдър и Джошуа. Така че двубоят трябва да се проведе в Англия. И затова никой няма да му даде 40 процента:)) на Уайлдър, защото той на практика е никой на Острова. Джошуа е звездата. Уайлдър го знае и затова предизвика на двубой на Джошуа:) Защото знае, че такъв двубой никога няма да се проведе:) Уайлдър винаги ще има извинение:)

 5. N ноември 15, 2017 5:53 am  Отговор

  Не мога да се съглася ,че който и чувал да бие Джошуа интересът и парите от ,,PPV винаги ще удрят тавана. Едно е да се биеш с Молина , друго е някой с шанс да ти вземе титлите . Не забравяйте ,че освен пълненето на стадиони има и друго, а именно това че за гърба на Уайлдер стоят гиганти като HBO и ESPN., генериращи голяма част от приходите.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *