Антъни Джошуа: В бизнеса няма място за лоялност
Шоутайм излъчи всичките шест шампионски мача на Антъни Джошуа в Съединените щати – започвайки от победата му над Чарлз Мартин с която завоюва колана на IBF в тежка категория през 2016 г.

На 22 септември Джошуа (21-0, 20 KO) ще дебютира по DAZN – което е стрийминг-услуга, управлявана от Perform Group.Джошуа ще се изправи срещу задължителния претендент на WBA Александър Поветкин на „Уембли“ в Лондон.

Мнозина очакваха, че Антъни Джошуа ще продължи да работи с Шоутайм, но според него в боксовият бизнес няма място за лоялност. Той смята, че решението му да работи с DAZN е най-добрият ход за кариерата му.

“ Бизнесът не е синоним на лоялност. Необходимо е да вземате правилните решения за вашата кариера. Като цяло всички работим заедно. HBO, DAZN, Sky и всички други телевизионни канали. Не можеш да останеш някъде само заради лоялността си – трябва да направиш най-доброто за живота си.

Затова сега правя тази стъпка. Сигурен съм, че с DAZN ще имаме хубави моменти, но същото мога да кажа и за Шоутайм, HBO, Sky Sports. Всички те са невероятни телевизионни канали и един ден мога да се боксирам по HBO, защото досега нямах такава възможност. Няма място за чувства. Трябва да вземам правилните решения за кариерата си, защото няма да продължи вечно, „ каза Джошуа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(8).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *