Антъни Джошуа: Бих предпочел да разменя обиди“лице в лице“ с Уайлдър и Фюри

През последните няколко месеца, Тайсън Фюри и шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър се изказаха изключително грубо за шампиона на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO Антъни Джошуа.

Джошуа рядко отговаряше на нападките.

Според британската суперзвезда той би предпочел „дърдоренето на глупости“ да става само когато боксьорите се срещнат лице в лице.

“ Когато сте боец, не можете да подминете някои неща с пренебрежение, „ каза Джошуа за „дърдоренето“ на съперниците си. “ Понякога използвате това като мотивация, но в същото време, когато слушате непрекъснато някой да говори за вас, трябва да пропуснате това покрай ушите си. Но е трудно, все пак. Същевременно, така има равновесие, въпреки че се опитвам да се държа професионално и не искам да хапя в отговор, но в мен се обажда инстикта на боец. Затова понякога трябва да отвърнете.

Бих предпочел да направя това лице в лице. Това е, което чакам. Винаги съм го казвал. Въпреки факта, че Фщри премина през редица трудности, дълго не можеше да се боксира, имаше проблеми, аз надявах той да се върне. Искам да се бия с Уайлдър и Фюри. Аз без никакви проблеми ще вляза с тях в остри словесни спорове. Но предпочитам да го направя лице в лице, а не чрез социалните мрежи. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *