Антъни Джошуа: Ако бях на мястото на Уайлдър щях да приема офертата

Световният шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа е готов да направи предложение на шампиона на WBC Дионтей Уайлдър за голям сблъсък за абсолютната титла в дивизията в Обединеното кралство това лято.

Джошуа не си губи времето след победата над Джошуа Паркър и заяви, че иска да се бие с Уайлдър в следващия си двубой, за да обедини титлите в тежка категория.

“ Аз не знам колко сериозен е Уайлдър и дали наистина иска да се бие с мен. Но ако аз бях на неговото място и той ми предложеше сделката, която ние ще му направим да дойде и да се бие за четири колана, с чудесни условия за първата битка и включена клауза в договора с чудесни условия за реванш – щях да приема с отворрени обятия, “ каза Джошуа пред Sky Sports News. “ Щях да бъда на седмото небе от щастие от такова предложение, така че ще бъде интересно да научим какво ще бъде неговото решение.

Определено първата битка трябва да се проведе във Великобритания. Световен шампион означава да се биеш навсякъде, но британският бокс диктува пазара в момента, затова смятам, че първият двубой трябва да бъде тук – надявам се на Уембли или в Кардиф. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *