Антъни Джошуа : Аз ще се бия с Дилиън Уайт отново

Световния шампион на IBF в тежка категория британеца Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ), който на 10 декември в Манчестър на Манчестър арена ще направи втора защита на своята титла срещу американеца Ерик Молина ( 25 – 3, 19 КО ), разкри, че е могъл да проведе реванш със сънародника си Дилиън Уайт ( 19 – 1, 15 КО ). Единственото нещо, което е попречило на това да се случи е бил запланувания двубой на Уайт с Дерек Чисора ( 26 – 6, 18 КО ), който ще се проведе в същата карта.

Антъни Джошуа си търсеше съперник след като неговия двубой с Владимир Кличко така и не се осъществи, и Джошуа добави, че определено ще се бие с Уайт след време.

“ Нa сто процента аз ще се бия с Дилиън Уайт, „ каза Антъни Джошуа. “ Фактът, че успях да го нокаутирам не означава, че той е лош боксьор и не означава, че не може да поеме удар. Просто аз се оказах по- добрия от двамата онази вечер.

Той се възстанови от контузията и трупа ценен опит срещу боксьори като Йън Люисън, Дейвид Алън и Дерек Чисора.

Разбира се, че докато двамата продължаваме да побеждаваме, аз съм сигурен, че този двубой ще се проведе отново. Аз дори очаквах да се бия с него на 10 декември, но той беше планирал двубой с Чисора. Но няма проблем, ние ще се видим отново. „

dilian
1 Коментар

  1. Васил ноември 5, 2016 8:45 pm  Отговор

    чакай Джошка,защото Владимир ще ти развали плановете като ти вземе червения колан,гаранция ще те победи,ако не с нокаут,то поне по точки ще те излъже.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.