Антъни Джонсън за Волкан Йоздемир: На неговия фон не изглеждам добре
Антъни Джонсън коментира изявите на новата звезда на UFC в лека тежка категория.Волкан Йоздемир проведе в UFC само 3 битки, но всъщност вече е поставен сред топ-3 в дивизията. Преди шест месеца Йоздемир дебютира в UFC, изправяйки се в кратък срок срещу Овинс Сейнт Прю. В тази среща Волкан спечели след единодушно съдийско решение. В следващите си две битки, той нокаутира в 1-вия рунд Миша Циркунов и Джими Манува.

Съотборника на Волкан – Антъни Джонсон, сподели мнението си за изгряващата звезда в лека тежка категория на UFC.

„Волкан тренира много, много. От момента на подписването му с UFC, аз не съм виждал някой, който да тренира повече, отколкото той. Всеки ден той влиза в залата и се раздава максимално. Той работи нон-стоп.

Той заслужава претендентския статут. Густафсон два пъти се би за титлата, аз също. Дивизията се нуждае от нова кръв. Волкан вдигна много шум с начина по който нокаутиран Джими. Нокаутирах Джими във 2-рия рунд, а Волкан за колко време го направи? За 2 минути, или някъде там? Сега на неговия фон не изглеждам добре. Но не можете да си представите колко съм щастлив за Волкан“ – каза Джонсън.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *