Антъни Джонсън: Аз никога не съм бил боец

Бившият претендент за шампионския пояс на UFC в лека тежка категория Антъни Джонсън. който беше един от най- обичаните бойци в ММА докато се състезаваше заради атрактивния си стил на водене на битки призна, че никога не се е считал за боец и че се е оттеглил от страх за здравословното си състояние.

“ Ще бъда откровен – никога не съм бил боец. Боят е нещо естествено за мен по някакъв начин. защото бях много атлетичен и учех всичко бързо. Аз никога не съм искал да се бия. Аз винаги съм искал да постигна нещо по-голямо в живота. Сега беше най- подходящото време за мен да продължа напред. Аз исках да бъде в състояние да имам деца и да бъде в състояние да говоря и да си играя с тях когато навърша 45, „ – каза Джонсън.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Гошо май 17, 2017 1:12 pm  Отговор

    Този започна вече постоянно да се оправдава, че щели да го увредят, ами нали вече не се биеш. А и какво се оплакваш при положение, че не си бил нокаутиран и какво тогава да кажат другите, които им махаше главите и зъбите с един удар и влизаше в мач с единствената цел да нокаутираш противника.

  2. ludmil май 17, 2017 1:31 pm  Отговор

    Аз мисля, че Тътена се отказа след загубата от Ди Си, просто защото тогава осъзна, че няма манталитет на шампион. И никога няма да стана. Джоунс под него е Кормие и всички останали, Това са.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *