Андрю “ Звяра “ Табити обеща да направи сериозно впечатление срещу Стийв Кънингам в картата Мейуедър – Макгрегър
На 26 август в картата на мегадвубоя Мейуедър – Макгрегър непобедения американски претендент в полутежка категория Андрю “ Звяра “ Табити ще се изправи пред най- сериозният тест в своята кариера. Той ще проведе двубой с бившият двукратен световен шампион Стийв Кънингам.

Въпреки превъзходството на Кънингам в опита, Табити е готов да направи сериозно впечатление срещу своя именит съперник.“ Това е голяма възможност за мен. Флойд Мейуедър е най-голямата звезда в бокса и да бъда част от всичко, което се случва, е мечта. Бях много щастлив, когато разбрах, че ще участвам в тази карта. Наистина нямам думи да опиша колко благословен се чувствам да бъда в тази позиция, “ каза Табити.

“ Този двубой означава много за мен.Това е моят шанс да стана новото американско лице в полутежка категория, точно каквото Стив Кънингам беше. Приемем тази битка много сериозно. Изпитвам голямо уважение към Стив Кънингам, но това е моето време. Готов съм да стана новото лице в дивизията. Ще дам всичко на което съм способен, за да постигна това. Отнасям се със смирение към това преживяване и ще се възползвам от него.

Не мога да дочакам да открия шоуто. Има малко напрежение, че ще участвам в откриващия двубой на PPV вечерта, но ще се възползвам от възможността и ще се представя по най- добрият начин. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *