Андрей Рябинский: На Поветкин му предстоят още няколко битки
Андрей Рябинский, президент на промоутърската компания „Мир Бокса“, която представлява интересите на руснака Александър Поветкин, смята, че неговият боксьор не трябва бърза с оттеглянетно си от ринга.

39 годишния Поветкин беше нокаутиран в последния си двубой от световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, но в началото на битката имаше своите добри моменти.“ Александър премина медицински преглед. Всичко е наред. В битката срещу Антъни Джошуа, всички видяха куража на Саша. Той се би, но за съжаление пропусна удар. Обидно е, че загуби от Джошуа, но не е срамно. В бокса това се случва.

След битката Антъни дойде при Саша в съблекалнята и благодари на него и на екипа му за битката. Засвидетелства уважението си към Саша като противник! Също така дойдоха хора от треньорския щаб на британеца, които отбелязаха, че Александър много ги е изненадал с уменията и характера си. Мога да кажа, че във Великобритания се заинтересоваха от Поветкин. Той се представи достойно. Мисля, че на Саша все пак му предстоят още няколко битки, „ каза Рябинский пред «Известия».

https://e2.365dm.com/18/09/768x432/skysports-anthony-joshua-alexander-povetkin_4430892.jpg?20180923133559
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *