Андрей Рябинский: Александър Поветкин ще проведе още един-два, максимум три мача и ще завърши кариерата си
Бившият световен „редовен“ шампион на WBA в тежка категория (над 90.7 кг) руснака Александър Поветкин (34-2, 24 KO) ще проведе още един – два, максимум три мача, след което ще приключи кариерата си. Това заяви президентът на промоутърската компания „Мир бокса“ Андрей Рябинский.

Поветкин проведе последния си двубой през септември на „Уембли“ в Лондон, Англия, когато беше нокаутиран от лидера в дивизията Антъни Джошуа.“ Обсъдихме това със Саша и се разбрахме той да проведе още една или две битки и тогава да приключи кариерата си. Той вече е на възраст и така, “ каза Рябинский.

“ Все още не сме готови да назовем имената на бъдещите му съперници, но мога да кажа, че битката срещу Антъни Джошуа направи много сериозно впечатление на английските фенове. Те бяха впечатлени, че Саша е толкова смел, сърцат и боен. Навсякъде по света се ценят боксьорите, които се бият докрай. Смятахме, че е време той да приключи кариерата си, но промоутъри от Англия започнаха преговори за още един или два битки, защото имат много голямо желание отново да видят Саша. Така че ще продължим, “ – добави още промоутърът.

.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. ludmil октомври 15, 2018 10:07 pm  Отговор

    Въпреки че Поветкин е на възраст, би се справил с почти всички в дивизията, без лидери Джошуа и Фюри. Така че това е добра новина. Аз лично съм доволен.

  2. Найденов октомври 16, 2018 2:43 am  Отговор

    Фюри какъв лидер е ? Къде е лидер ? На какво ?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *