Анди Руиз младши: Готов съм да умра на ринга, но да победя Джоузеф Паркър

Непобедения мексикански претендент Анди Руиз младши (29-0, 19 КО) вярва, че може да победи новозеландеца Джоузеф Паркър (21-0, 18 КО) и да стане първия мексиканец световен шампион в тежка категория. Припомняме, че на 10 декември в Оклънд, Нова Зеланди Анди Руиз младщи и Джоузеф Паркър ще си оспорват вакантната титла на WBO в тежка категория.

“ Аз тренирам изключително здраво за моята най- важна среща в кариерата ми. Очаквам с нетърпение да направя страхотно шоу в Нова Зеландия. В тази среща ще има много зрелищни моменти, аз съм сигурен в това.

И двамата нанасяме в мачовете си много удари и използваме много комбинации, затова на 10 декември ще видим кой от нас е по- бърз и по- добър. Аз няма да подценявам Паркър, той е едър и силен боксьор, но аз също удрям силно. Аз тренирам усърдно, аз съм готов да умра на ринга, за да създам история – да стана първият мексиканец световен шампион в тежка категория.

Да, това ще се бия в неговата родина му дава леко предимство. Но, това няма значение. Ще победи по- добрият от нас. Аз ще направя всичко за победата, „ каза Руиз младши.

ruiz

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.