Андерсон Силва: Всемогъщият Дейна Уайт се простреля в крака

Топ бойците на UFC в средна категория продължават да изразяват своето недоволство от мачмейкърите в организацията. След Люк Рокхолд, своите критики отправи и легендарния бразилец Андересон Силва, който призова да бъде даден шампионския двубой на поставения под # 1 в ранглистата Йоел Ромеро.

“ Сега, всемогъщия и всезнаещ Уайт е длъжен да даде шампионския двубой на Йоел Ромеро – каза Андерсън. – Той трябва да му даде тази битка, и затова повече няма никакви извинения. Ромеро трябва да получи тази битка, защото той е основния претендент, а Майкъл Биспинг многократно заяви, че е готов да се бие. В известен смисъл, аз помагам на друг боец, и мисля, че това е, което трябва да направим. Аз не съм проклинал Уайт и не разпалвам конфликт с UFS. Ни най-малко. Те правят това, сами по себе си, настройват нас. Всемогъщият Уайт се простреля в крака. „

“ Ще бъда честен, аз нямам личен конфликт с Уайт. Но всичко това се отразява на бойците, които са далеч от дома в продължение на три месеца за тренировъчен лагер. Бойците, които тренират усилено, биват контузени. Те са тези, които са засегнати от тази ситуация. Ние сме тези, които правят шоуто, а не Дейна. Той просто стои на едно място и организира битки. Всичко, което се случва е като една голяма шега, която трябва да бъде прекратена “ , – каза Силва пред MMA Fighting.

=================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *