Ангъни Джошуа: Срещата срещу Ерик Молина ще бъде най- тежката в моята кариера

Световния шампион на IBF в тежка категория ( + 90, 7 кг ) 27 годишния британец Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ) ще защитава титлата си срещу 34 годишния американец Ерик Молина ( 25 – 3, 19 КО ) на 10 декември в Манчестър на Манчестър Арена.

“ Доволен съм, че най- после всичко приключи и ще мога да се съсредоточа върху предстоящия си двубой на 10 декември, “ каза Джошуа. “ Имаше много приказки за това кой ще бъде мой съперник, но всичко, което ще направя в момента е да се концентрирам върху това да нокаутирам Молина по впечатляващ начин.

Всеки мач в тежка категория е опасен и този не представлява изключение. Гледах как Молина затрудни Уайлдър, а след това нокаутира Томаш Адамек в Полша.

Аз очаквам това да бъде най- трудната среща в кариерата ми и аз ще бъда готов за война на ринга! „

molina
6 Коментара

 1. ivan ноември 1, 2016 8:28 pm  Отговор

  Ако този те затрудни, значи и нащо момче ще те затрудни че и повече!

 2. Иво ноември 1, 2016 8:40 pm  Отговор

  Молина ако бие Пулев ще дигне банкет хахаха

 3. ludmil ноември 1, 2016 8:45 pm  Отговор

  Няма начин МОлина да победи класен съперник. Изключено е това да стане. Прекалено е посредствен. Единствения начин да победи класен съперник е, ако съперника му получи паралич и не може да се движи. Антъни, както казват американците, ще го изпрати да спит в рамките на 2- 3 рунда. Молина ще отиде на въжетата да се прави на Мейуедър и Джошуа ще го приспи.

 4. Иво ноември 1, 2016 8:52 pm  Отговор

  Ще му изгаси светлините за 3-4 рунда сигурно 🙂 Абе Молина ако вкара някоя бомба Джошуа може да заспи от видяното от него мисля че не държи на тупалки

  • ludmil ноември 1, 2016 8:58 pm  Отговор

   Бих могъл да се съглася с теб донякъде. Все пак не знаем дали Ей ДЖей носи на тежък удар, все пак Уайт го хвана в крачка с лявото кроше, нормално е всеки да се разклати :))) Случва се. Иначе Молина е моя топ 5 за боксьори с най- тежка десняка, дори бих могъл да кажа, че е и в топ 4:)) Но той просто не знае как да се боксира. Иманно тук си личи, че е започнал да го прави късно. Той ще разчита точно да пласира тежък десън удар и приспи Джошуа.А единствения начин да направи това е на въжетата. Защото АНтъни е прекралено атлечен, за да може Молина да си позволи да го гони по- ринга. Вижте мачовете на Ей ДЖей той играе в центъра, пласира тупаници, дърпа се назад, въртие се в кръг, за да избута съперника на вужетата. Където ще е шансът на МОлина. Но той е преакалено посредствен, за да се сдобие с успех. Иначе би го направил още срещу Крис Ареола и Уайлдър, които бяха сериозни разклатени от него. Освен това е много бавен. Едва ли за седем седмици ще стане атлетичен като Уайлдър:))) Затова очаквам бърз нокаут.

   • Иво ноември 1, 2016 9:41 pm  Отговор

    Той ако можеше да пресира както го правеше Михай Нистор щях да го обявя за победител 🙂 По-скоро нещо случайно както срещу Адамек…. Да го побъхтят 7-8 рунда и случаен удар да влезе ще се смея много ако стане така

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.