Амир Кан за битката с Терънс Крауфорд: Остава ми още малко време в бокса
31 годишният бивш световен шампион Амир Кан (33-4, 20 KO) вярва, че му остават още 2-3 мача преди да завърши кариерата си.

Доскоро се смяташе, че британецът ще проведе двубой с местния си съперник Кел Брук в началото на 2019 г.Но наскоро Кан потвърди, че е получил предложение от $5 млн., за да се изправи срещу шампиона на WBO в полусредна категория Терънс Крауфорд на 23 март в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

“ В момента се чувствам добре, но нямам намерение да продължавам да се боксирам твърде дълго. Имах големи боеве и няколко пъти бях наранен, но за щастие съм добре. Не искам да рискувам.

Имам намерение да проведа две-три битки преди да се пенсионирам, затова искам да постигна максимален ефект от останалите битки. Бих се бил без съмнение с Теренс Кроуфорд, защото вярвам, че мачът с Кел Брук винаги ще същестува като вариант. Когато ми предложат брилятна сделка, не мога да я откажа.

В момента получих страхотна сделка от Крауфорд и ми е трудно да откажа. Невероятно е, когато имате шанс да се биете с „най-добрия боксьор, без значение от теглоеата категория“ (P4P). Битката с Кел Брук е голяма, не ме разбирайте погрешно, но колко голяма е битката за най-добър боксьор? Повечето боксьори не получават такъв шанс, но аз имам възможност, „
– каза Кан.

https://photo.boxingscene.com/uploads/amir-khan%20(2)_7.jpg

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Иво декември 6, 2018 12:49 pm  Отговор

    Крауфорд като не може да си ореди бой с Спенс Търман Портър и оная мижетурка Гарсия му отказа какво му остава освен да нокаутира Хан 🙂 иначе Хан е прав винаги може да се бие с Брук и ми е смешно като Брук вика че бягал от него за да се бие с Бъд като толкова искаше боя да се беше съгласил с рехидратиращата клауза.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *