Амир Кан: Кел Брук показа, че му липсва сърце и воля за победа

Амир Кан смята, че Кел Брук трябва да окачи ръкавиците на пирона след поражението от Ерол Спенс. Продължаване на кариера според Кан, може да доведе до трайно увреждане на здравето му. В последните си два мача, с Головкин и Спенс, Брук счупи очни орбити, което е рядкост в професионалния бокс.

“ Аз съм изненадан, че Брук е решил да продължи кариерата си рискувайки здравето си. На негово място щях да се оттегля от бокса и да се радвам на живота. След две тежки поражения, след две неприятни загуби двубой срещу мен може да се превърне в третото тежко поражение, което може за пореден път да предизвика увреждане на здравето му.

Брук застана на едно коляно и се отказа в двубоя срещу Ерол Спенс, но изглеждаше добре и можеше да го доиграе срещата, защото оставаха само два рунда. Но Кел застана на едно коляно и отказа да продължи. Понякога това говори за характера ви. Ние сме боксьори и трябва да се бием, докато умрем или не бъдем нокаутирани. Когато Брук се отказа, аз осъзнах, че той няма сърце, нито воля за победа, „ – каза Хан.

След поражението си от Ерол Спенс, бившият световен шампион на IBF в полусредна категория Кел Брук заяви, че ще продължи кариерата си в по- горната категория до 69, 9 кг.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(53)

Share

коментара
  1. ludmil юли 17, 2017 4:22 am  Отговор

    Кан ще бъде нокаутиран от Брук. Кан по- никакъв начин не може да навреди на здравето на Кел. Кан е педал. Говори, защото Брук ще се бие в горната категория.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *