Аманда Нунеш: Знам какво може Ронда Раузи

amanda

Шампионката на UFC в категория петел Аманда Нунеш ( 13 – 4 ММА ) в интервю за MMA Mania заяви, че тренира за предстоящия си двубой срещу Ронда Раузи ( 12 – 1 ММА ), откакто е започнала да се състезава в UFC през 2013 г. Припомняме, че двете ще се бият на 30 декември на UFC 207 в “ T-Mobile Arena “ в Лас Вегас, Невада.

“ Аз не мислех за нищо друго. Аз исках да видя нейното лице, когато нашия мач стане реалност. И този голям момент за мен настъпи. Аз съм много уверена в себе си и знам, че ще победя. Това е невероятно. Аз не знам как да го обясня. Откакто започнах да се състезавам в UFC, винаги съм мислила за този сблъсък.

“ Дори и когато имах друг противник, след като завършвах мача, аз продължавах да тренирам за Ронда Раузи. По това време тя беше шампионка, а сега аз съм шампионката, а тя е претендентката. Какво по- лудо от това? Ронда е наистина сериозна съперничка. Но знам, че ако наложа моята игра, аз ще изляза победителка. Знаем какво може Ронда. Знам всичко. Аз изучих Ронда гледайки я всеки ден. Знам какво прави добре и какво прави лошо. Аз ще победя, „ каза Аманда Нунеш.

nunes

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.