Аманда Нунеш: Бях никоя и станах шампионка, каквато и ще остана

Шампионката на UFC в категория петел Аманда Нунеш ( 14 – 4 ММА ), която ще защитава титлата си срещу Валентина Шевченко ( 14 – 2 ММА ), чувства напрежение, но не го счита за негативен фактор.

“ Аз постоянно съм поставена под напрежение, “ – каза “ Лъвицата “ в интервю за Combate. “ На UFC 200, се бих в основното събитие, като буквално бях дошла от нищото. На UFC 207 срещу Ронда Раузи беше някакво пълно безумие. Сега напрежението се крие във факта, че аз съм останала единствената представителка на Бразилия, която е шампионка в UFC, но в действителност това само ми вдъхва сили и мотивация да задържа колана и да съм шампионка дълго време. Каквото и да направи Валентина колана ще остане с мен. Ще оставя всичко в октагона и ще победя. Аз съм много добре подготвена, както физически, така и психически. Никой не може да ми вземе титлата. Аз съм готова на всичко. „Имайки победа в актива си над Валентина Шевченко, Аманда Нунеш е повече от готова за предстоящия реванш, тъй като е оправила пропуските в играта си, които показа в първата битка.

“ Валентина е в поредица от две победи, но тя не се е променила. Тя е същата спортистка, каквато беше и преди, но тя е свирепа, това не може да се отрече. В ММА може да се случи всичко, можете да направите грешка, така че трябва да действам внимателно през целия двубой. Очаквам, че тя ще излезе добре подготвена, но аз ще бъда по- добра и ще запази титлата си. Станах по-зряла от първия мач. Моето самочувствие е станало два пъти по-голямо. Сега съм шампионка, а бях никоя. Търсех място под слънцето и станах шампионка. И ще остана такава. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *