Алистър Овърийм: Не ме интересува дали битката ми ще бъде показана по- телевизията безплатно или платено
Холандският боец ​​Алистър Овърийм (43-16-1 ММА) изобщо не е разстоен от решението на UFC да преместат неговата битка с Къртис Блейдс в подгряващата карта на турнира UFC 225 в Чикаго.Овърийм разбира защо организацията е направила това разместване и гледа на случилото се положително, защото битката му ще бъде показана безплатно по телевизията пред много по-голяма аудитория.

“ Аз бях малко изненадан, но UFC иска да изгради категория перо при жените и разбирам смисъла на това решение. Моята приятелка и съотборничка Холи Холм е голямо име в смесените бойни изкуства и не трябва да участва в предварителната карта. Лично аз нямам проблем с това решение. Моето битка ще бъде показана безплатно по телевизията, което означава, че повече хора ще я гледат, нали?

Така че всичко е наред. Аз съм съсредоточен върху предстоящата битка и ще използвам енергията си, за да се представя по най- добрият начин и без значение дали ще покажат битката ми по- телевизията безплатно или платено. Промоушъна има своите собствени причини за това решение, затова се отнасям с разбиране към него. „
каза Овърийм.

Алистър Овърийм проведе последния си двубой на 2 декември на UFC 218 в Детройт, като загуби от Франсис Нгану с нокаут в първия рунд.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *