Алистър Овърийм: Краят на моята кариера е близко
Холандския ветеран на UFC в тежка категория Алистър Овърийм (43-17 ММА) осъзнава, че неговото пенсиониране е близко.“ Аз съм на 38 години, важно е да си спомям това. Чувствам, че краят на моята кариера наближава. Не можете да се биете вечно. Имах прекрасна кариера. Двадесет и една години … лудост. Двадесет и една години битки. Краят е близо, но засега все още мога да се бия, мога да стигна до края.

В залата никога не съм бил нокаутиран. Сигурен съм, че моят нов треньор ще ме изпита. Винаги изграждам отношенията си с треньора само на честен принцип, говорим с него всеки ден и ако той каже, че моята способност да се бия, е намаляла – тогава ще настъпи време да закача ръкавиците на пирона. Досега нито един от треньорите не ми е казал това.

Ще продължа да се бия, но виждам как след една, две, най-много – три години, ще си тръгна с усмивка на лицето си. Аз съм много доволен, обичам този спорт. Целия си живот посветих на спорта. Това беше едно гигантско и прекрасно приключение и аз все още му се наслаждавам, „ каза Овърийм.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *