Александър Флорес: Ще нокаутирам Джоузеф Паркър
Бившия световен шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-2, 18 KO) ще се върне на ринга в двубой срещу Александър Флорес (17-1-1, 15 КО).

Срещата между двамата ще се проведе на 15 декември в „Horncastle Arena“ в Крайстчърч, Нова Зеландия.Единствената си загуба Флорес записа от бившият шампион на IBF Чарлз Мартин.

Александър Флорес бе спаринг-партньор на Анди Руиз младши преди битката му за тогава вакантната титла на WBO срещу Джоузеф Паркър в Окланд. Флорес вярва, че битката, която е била равностойна, е трябвало да отиде в ползва на Руиз младши.

Според Флорес сега е времето му да блесне на световната сцена.

“ Много хора може и да не са чували за Александър „Велики“ Флорес все още – но всички ще научат моето име съм на 15 декември. „

“ Ще победя Паркър – не казвам това, за да продавам битката. Казвам го, защото работя усилено, за да се изкача до върха, докато Паркър вече постигна мечтата си. Не казвам, че той не е мотивиран, но знаем, че мотивацията умира, а аз съм воден от нея.

Ще бъда готов за всичко, което Джоузеф Паркър ще направи – независимо дали той ще излезе да се боксира или да атакува, ще бъда готов за това. Знам, че преди началото на битката аз вече ще изоставам в съдийските карти, както когато Анди се би с него – това беше много равностойна битка, но той заслужаваше победата.

Надявам се, че Паркър ще ме езема на сериозно. Той загуби последните си две срещи не защото му липсваше късмет – а защото просто не беше по-добрият боксьор тогава. Ще го нокаутирам. Не мога да позволя да се стигне до съдийските карти, защото знаем какво се случи, когато Анди се би с него.

Тази битка е възможност, която може да промени живота ми. Моята мечта е стана първият мексикано-американски световен шампион в тежка категория. Очаква ме битка с Джоузеф Паркър. Знам, че победа над него ще ме вкара в топ 10 и ще заема неговото място в ранглистата, „ каза Флорес.

https://www.nzherald.co.nz/resizer/kUfswEYwvpb-m1FjK3on8FIZR1c=/1440x960/smart/filters:quality(70)/arc-anglerfish-syd-prod-nzme.s3.amazonaws.com/public/MFS4UNWNYFBJZCMXTS3ZWKWLIM.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *